It's ana bitch? Admin foruma!!!
Broj poruka : 574 Points : 56769 Reputation : 0 Datum upisa : 29.07.2009 Godina : 29 Lokacija : sa uckerom gledamo DSDS
| Naslov: Kako obuzdati ljutnju? Pon Avg 03, 2009 2:13 am | |
| Nekada davno živela je devojcica koja je imala lošu narav. Njena majka joj je dala kesu punu eksera i kazala joj da svaki puta kad izgubi živce mora zabiti jedan ekser u ogradu. Prvi dan je morala zabiti cak 37 eksera! Tokom sledecih nekoliko nedelja kako se je ucila kontrolisati, broj eksera zabijenih smanjivao se iz dana u dan. Shvatila je da joj je lakše obuzdavati ljutnju nego zabijati ekser u tvrdu ogradu. Napokon, stigao je dan kada devojcica nije izgubila živce ni jedanput! Kazala je to majci i ona joj je savjetovala da svaki takav dan koji prode u miru - izvuce jedan ekser. Stigao je dan kada je devojcica rekla majci da više nema niti jednog eksera u ogradi! Majka je uzela kcer za ruku i odvela je do ograde, i rekla joj: "Dobro si ucinila kceri moja...ali pogledaj rupe koje su ostale u ogradi...ograda više nikada nece izgledati isto! Kada kažeš nekome nešto u ljutnji povrediš ga. Kao da zabiješ nož u tu osobu i potom ga izvadiš napolje. Nema veze koliko puta kazes: "Žao mi je"..rana je ipak još uvek tu. Povrediti nekoga recima je ponekad gore nego fizicki. Prijatelji su naše retko bogatstvo i treba ih cuvati. Oni te nasmejavaju kada si tužna, ohrabruju te kada trebaš uspeti nešto u životu, pozajmljuju ti rame za plakanje, uši za slušanje i otvaraju ti srce."
Cuvajte svoje prijatelje i izvinite im se ako ste ikada napravili kakvu rupu u njihovoj ogradi !!
| |
|
Ksenija xD Admin foruma!!!
Broj poruka : 684 Points : 56758 Reputation : 0 Datum upisa : 29.07.2009 Godina : 28 Lokacija : Svuda po malo...
| Naslov: Re: Kako obuzdati ljutnju? Pon Avg 03, 2009 6:03 pm | |
| | |
|
Milena xD Admin foruma!!!
Broj poruka : 535 Points : 56589 Reputation : 0 Datum upisa : 30.07.2009 Godina : 30 Lokacija : na mestu gde me niko ne poznaje...
| Naslov: Re: Kako obuzdati ljutnju? Sre Avg 05, 2009 8:26 pm | |
| prelepa | |
|
MayCandy MoD foruma
Broj poruka : 133 Points : 56045 Reputation : 0 Datum upisa : 06.08.2009 Godina : 28 Lokacija : With my friends forever!!!
| Naslov: Re: Kako obuzdati ljutnju? Čet Avg 06, 2009 1:07 am | |
| | |
|
RBD_fan* *-*Novi clan*-*
Broj poruka : 27 Points : 55921 Reputation : 0 Datum upisa : 07.08.2009 Godina : 28 Lokacija : Sa RBD-om uwek i zauwek....
| Naslov: Re: Kako obuzdati ljutnju? Uto Avg 11, 2009 1:18 pm | |
| Znam owu pricu..i bas mi se swidja! | |
|
*PeRvErSa MiSs UcKeRmAnN* *-*Novi clan*-*
Broj poruka : 28 Points : 55852 Reputation : 0 Datum upisa : 14.08.2009 Godina : 32
| Naslov: Re: Kako obuzdati ljutnju? Pet Avg 14, 2009 7:45 pm | |
| mrzi me da citam ovo xD Ali ja ne umem bas da se obuzdam........ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako obuzdati ljutnju? | |
| |
|