It's ana bitch? Admin foruma!!!
Broj poruka : 574 Points : 56539 Reputation : 0 Datum upisa : 29.07.2009 Godina : 29 Lokacija : sa uckerom gledamo DSDS
| Naslov: Lazni priljatelji Sub Avg 01, 2009 4:35 pm | |
| Naš neprijatelj,to još nije naš najopasniji protivnik,jer često od neprijatelja napravimo docnije dobrog prijatelja.Neprijatelji,to su često samo naši prerušeni prijatelji, koje od nas deli samo kakav nesporazum ili predrasuda.Polovina naših neprijatelja mrze vas samo zato što misle da ih vi prezirete,i rade vam zlo za leđima,misleći da biste to njima i vi učinili čim biste mogli. Ali lažni prijatelj,to je najgori i najopasniji čovek u vašoj okolini.Neprijatelj nas gleda često samo kroz jednu svoju zabludu koje se docnije može da odrekne,i da je se najzad i sam stidi; ali nas lažni prijatelj gleda kroz svoju prirodu koja je potpuno suprotna našoj prirodi, i kroz svoje interese koji su savršeno nepromenljivi sa našim dobrom i našim mirom. I ako taj čovek nije otvoren neprijatelj,to je zato što nas se boji većma nego onaj prvi, a zato i većma mrzi nego onaj prvi. On je podmukliji i opasniji,jer nam lakše pronađe u čemu smo slabi,i služi se u borbi većma našom slabošću i našom pogreškom nego svojom snagom. Koliko god je često lako od neprijatelja napraviti vernog druga,od lažnog prijatelja je nemoguće ikad napraviti iskrenog prijatelja.
Sta mislite o njima? Da li imate laznih priljatelja? | |
|
Ksenija xD Admin foruma!!!
Broj poruka : 684 Points : 56528 Reputation : 0 Datum upisa : 29.07.2009 Godina : 28 Lokacija : Svuda po malo...
| Naslov: Re: Lazni priljatelji Pon Avg 03, 2009 3:14 am | |
| Evo jos jedna poruka za lazne prijatelje..Mislim prica
Pitao otac sina koliko imas iskrenih prijatelja , a ovaj rece ih koliko hoces sa njima svaku noc pijem.Dobro rece otac idi svakom od njih i reci da si ubio covjeka da ti treba pomoc da ga zakopas da niko nezna.Sin uradi tako i ode ali ni jedan prijatelj mu ne pomoze.Svi su samo zatvarali svoja vrat pred njim.Dosao sin ocu i kaze da nijedan negov prijatelj nece da mu pomogne,A otac ce sine nisu to prijatelji ti si mislio da jesu zato sto trose svaku noc tvoje pare.E sad ces otici kod jednog covjeka i reci da ga zovem i da sam ubio covjeka pa da vidimo jel pravi prijatelj.Sin uradi kako mu je otac rekao.Dosao kod ocevog prijatelja i zakuca na vrata pa rece poslao me otac da idete odmah njemu ubio je covjeka pa mu treba pomoc.Covjek rece"Odmah samo da se obucem".Kada su dosli kuci otac je postavi trpezu na kojoj je bio pecen ovan:prijatelj se iznenadi a on rece sinu e vidis ko je pravi prijatelj. | |
|
Camaleones Fan *-*Novi clan*-*
Broj poruka : 35 Points : 55695 Reputation : 0 Datum upisa : 07.08.2009
| Naslov: Re: Lazni priljatelji Pet Avg 07, 2009 11:43 am | |
| ***Miss Iglesias*** ova prica je mnogo poucna ja sam imala dosta laznih prijatelja | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Lazni priljatelji | |
| |
|